Čo podporuje imunitu? Tento produkt má 40 benefitov pre vaše zdravie!

Snáď každý z nás hľadá niečo osvedčené, čo podporuje imunitu. Dlhodobo, spoľahlivo a bez nejakých háčikov. Vašej pozornosti by preto nemal uniknúť ImuBerin:

Čo podporuje imunitu? Tento produkt má 40 benefitov pre vaše zdravie!

ImuBerin podporuje imunitu niekoľkými spôsobmi

Tento doplnok stravy je založený na prírodných výťažkoch. Vďaka múdro zvolenému zloženiu sa môže pochváliť 40 priaznivými účinkami na naše zdravie – nielen na dobrú obranyschopnosť. Tak široké pole pôsobenia bolo dosiahnuté práve vďaka pestrému, nie však komplikovanému zloženiu.

Čo v ImuBerine nájdete?

Čučoriedky, baza čierna, maliny a brusnice predstavujú nielen zásobáreň vitamínov, ale aj tzv. antokyanov. To sú bioaktívne látky prirodzene sa vyskytujúce v rastlinách. Pre nás sú dôležité ako obrana pred voľnými radikálmi - zjednodušene povedané pomáhajú eliminovať škodliviny v tele. Drobné bobuľovité plody pomáhajú s udržaním hladiny cukru v krvi, sú skvelé na podporu trávenia a prečistenia vylučovacej sústavy.

Zinok je najmä v posledných rokoch vyzdvihovaný pre svoj efektívny vplyv na našu obranyschopnosť. Okrem toho je ale základným prvkom pre mužské zdravie a podporu prostaty, je potrebný pre metabolizmus živín, podporuje dobrý stav slizníc a pokožky a tiež napomáha k ostrému videniu. Zinku má pomerne veľa ľudí nedostatok, pretože je ho čím ďalej menej aj v potravinách.

Selén sa v mnohom podobá zinku, a tak v ImuBerine nemôže chýbať. Aj on prospieva kvalite vlasov, nechtov a pokožky. Rovnako je súčasťou procesu tvorby spermií a v každom prípade podporuje imunitný systém. Využijeme ho aj ako antioxidant.

Vitamín C a vitamín D sú stálicou, čo sa doplnkov stravy na podporu imunity týka. Je to úplný základ, ktorý by nemal chýbať nikomu z nás. Vitamín C navyše pomáha znižovať mieru únavy a vyčerpania. Podporuje tvorbu kolagénu. Vitamín D zase spolupracuje na ukladaní vápnika do kostí. Potrebujú ho aj naše svaly a podieľajú sa na procese delenia buniek. Vitamín C aj vitamín D podporujú kvalitu zubov.

Kedy začať užívať niečo na imunitu?

Neexistuje žiadna ideálna doba - najlepší čas je začať hneď. Dobrú obranyschopnosť potrebujeme po celý rok a preto odporúčame dopriať si niečo, čo podporuje imunitu dlhodobo. Môže sa zdať, že počas leta, keď sú obdobia prechladnutia ďaleko, nie je doplnok stravy potrebný. Lenže on nezačne fungovať s prvou použitou vreckovkou. Na to, aby sa účinky výživových doplnkov stihli prejaviť, sú potrebné týždne či mesiace.

ImuBerin má výhodu v tom, že nie je iba na imunitu. Vďaka spomínanému zoznamu zdravotných benefitov podporíte s jediným prípravkom aj pohybový aparát, kvalitu pokožky a vlasov či metabolizmus.

Ceníme si to, že obsahuje iba výťažky z bobuľovitého ovocia doplnené o vitamíny a minerály.

ImuBerin balení

ImuBerin

Komplexný doplnok stravy vyvinutý podľa originálnej nórskej receptúry.
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa...