Čo je najlepšie na imunitu? Kombinácia byliniek a vitamínov! Vyskúšate ImuBerin?

Rok čo rok hľadáte niečo, čo je najlepšie na imunitu a ideálne ide o prírodné výťažky? Potom by vašej pozornosti nemali uniknúť tieto bylinky. V spojení s vitamínmi a ďalšími prvkami je to poriadna bomba pre obranyschopnosť.

Čo je najlepšie na imunitu? Kombinácia byliniek a vitamínov! Vyskúšate ImuBerin?

Dobre ich poznáte, ale možno ste nevedeli, ako nám pomáhajú

Mnoho ľudí rado pri problémoch najprv siahne po rastlinných výťažkoch. Bylinky rastú všade okolo nás, zbierame ich na vlastných záhradách a poznáme ich od babičiek. Obľubu majú na celom svete a dnes už nie je problémom zohnať liečivé rastliny, ktoré pochádzajú z druhej polovice sveta. My sme ale dali prednosť tým domácim. Chceli sme pripraviť výživový doplnok stravy na imunitu, ktorý nám bude zložením blízky. Čo všetko sme doň dali? 

Čiernu bazu

Šťavu z bazových kvetov milujú asi všetci. Okrem nich sa zbierajú aj drobné, takmer čierne plody. Surové ich neodporúčame konzumovať! Po spracovaní sú ale plné zdravia. Pôsobia ako antioxidant, podporujú imunitu a odolnosť, sú vynikajúce pri vylučovacích problémoch a tiež podporujú normálnu funkciu dýchacieho systému. Viete, čo sa hovorí o čiernej baze? Pred rumančekom sa pokloň, pred bazou si kľakni – až tak si naši predkovia vážili jej zdravotné prínosy.

Čučoriedka

Tiež brusnica čučoriedka je považovaná za silný antioxidant. Rovnako, ako je tomu aj pri baze, je to vďaka tmavému farbivu v plodoch. Čučoriedky pomôžu so zažívaním, podporujú činnosť čriev, udržujú normálnu hladinu cukru v krvi a sú dobré pre cievnu sústavu. Čučoriedky aj baza obsahujú aj mnoho vitamínov. 

Brusnica

Existuje viac druhov, tuzemské i rastúce v severných štátoch. Brusnica obyčajná tiež podporuje správnu obranyschopnosť. O niečo viac ju možno poznáte vďaka tomu, že aj ona sa používa ako antioxidant. Ženám preukáže dobrú službu pri menštruačných problémoch a menopauze. Nie je však úplne ideálne konzumovať sladené brusnice, ktoré sa predávajú ako sušené ovocie, ak nám ide o zdravotné benefity – jednak väčšinou ide o botanicky iný druh, najmä ale obsahujú veľa cukru a vplyvom spracovania si veľa živín neuchovajú.

Rastlinné výťažky múdro kombinujte s vitamínmi

Ak chceme podporiť obranyschopnosť, je šikovné urobiť to viacerými spôsobmi. Každá účinná látka totiž podporuje imunitu trochu inak. K bylinkám, v našom prípade skôr k bobuliam, preto zvoľte osvedčené vitamíny a prvky. Jednotkou je vitamín C. V posledných rokoch sa konečne dostal na výslnie aj vitamín D, ktorý bol dlho popoluškou. Pretože väčšina ľudí trpí nedostatkom déčka, je na mieste ho doplňovať dlhodobo. A ktoré zvoliť prvky? Jednoznačne zinok! V jedálnom lístku nám skôr chýba a okrem imunity podporí aj zdravie slizníc, zraku a pomôže s metabolizmom základných živín.

ImuBerin je moderným výživovým doplnkom stravy, ktorý je postavený na tradičných bylinných výťažkoch a kvalitných vitamínoch. Svoje miesto nájde v každej rodine.


ImuBerin balení

ImuBerin

Komplexný doplnok stravy vyvinutý podľa originálnej nórskej receptúry.
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa...